Welkom! Je bent op het spoor van de Bibliotheek op het station. Bij ons leen je supersnel de nieuwste boeken, met een abonnement of per losse transactie.

 

Direct inschrijven
Je kunt op twee manieren lid worden. Je kunt je direct online inschrijven. Met de bevestigingsmail kun je over twee werkdagen je pasje bij de Bibliotheek op het station ophalen. Maar je kunt je ook gewoon lid worden aan de balie van de Stationsbibliotheek.

Wil je er nog even over denken? Vul dan onderaan deze pagina je e-mailadres in en ontvang het inschrijfformulier in je inbox.
 

Jaarabonnement
Als abonnementhouder kun je onbeperkt boeken en tijdschriften lenen, verlengen en reserveren voor een vast bedrag per jaar. Dit bedrag wordt jaarlijks automatisch van je rekening afgeschreven.

 

Kosten jaarabonnement: € 45,-
Eenmalige aanmeldkosten: € 2,50
Dit abonnement geeft je ook recht op gratis lidmaatschap bij Bibliotheek Zuid-Kennemerland. Ben je al lid van Bibliotheek Zuid-Kennemerland dan kost een jaarabonnement je slechts € 10,-.

 

Per leentransactie
Liever per keer afrekenen als je een boek wilt lenen, verlengen of reserveren?

 

Kosten per uitlening: € 2,50 per boek
Verlengen: € 2,50 per boek
Reserveren: € 1,- per boek


Voorwaarden

Je kunt maximaal drie materialen lenen en die maximaal drie weken in je bezit houden. Breng je de materialen later terug, dan betaal je een vergoeding van € 0,40 per dag / maximaal € 2,- per week.


NB: De genoemde tarieven gelden voor 2017.


Lid worden

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de link naar het online inschrijfformulier in je inbox.


Ga voor meer informatie naar www.bibliotheekophetstation.nl.

* Verplicht in te vullen

 

Bekijk onze collectie

Selecteer een thema